Hypnotherapie Antwerpen

Op zoek naar een ervaren praktijk voor hypnotherapie in de buurt van Antwerpen? Dan kan je terecht bij mij in Gent, op een half uurtje van Antwerpen. Ik ben Francis Goethals, ervaren regressie- en hypnotherapeut met praktijk in Gent. Ik werk met je onderbewustzijn aan positieve veranderingen in je gevoel, je gedachten en je gedrag.

Of je nu in Antwerpen woont, of elders in België, in mijn praktijk in Gent help ik je om je angsten, verdriet en verslavingen los te laten en vrij verder te gaan met je leven.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

Hypnotherapie voor cliënten uit Antwerpen

Met hypnotherapie voor cliënten uit Antwerpen help ik je om diepgaande en blijvende, positieve veranderingen te bekomen in je leven.

Dat doel bereiken we altijd; we brengen de oorsprong van je probleem in beeld en kijken welke impact dat heeft op je leven vandaag. We onderzoeken hoe jouw onderbewuste overtuigingen en diep ingesleten patronen een invloed hebben op je gevoel, je gedachten en je gedrag en hoe jij die zelf blijvend kan veranderen.

Met hypnotherapie in mijn praktijk in Gent, goed bereikbaar vanuit Antwerpen, help ik je om je angsten, verdriet en verslavingen los te laten, je trauma’s te verwerken, je zelfvertrouwen te herstellen of de zin van leven terug te vinden. Hypnotherapie is ook uitermate geschikt om definitief te stoppen met roken.

Maak een afspraak en ervaar het effect van hypnotherapie

Woon jij in Antwerpen en ben je op zoek naar een ervaren therapeut voor hypnotherapie? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent, niet ver en goed bereikbaar vanuit Antwerpen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via