Regressietherapeut

Op zoek naar een ervaren regressietherapeut? Dan kan je bij mij terecht. Ik ben Francis Goethals, ervaren regressietherapeut met praktijk in Gent. Ik werk met je onderbewustzijn om positieve veranderingen in je gevoel, je gedachten en je gedrag te bereiken.

Of je nu in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen woont, in mijn praktijk in Gent help ik je om je angsten, verdriet en verslavingen los te laten en vrij verder te gaan met je leven.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

Regressietherapie door een ervaren regressietherapeut

Met regressietherapie in mijn praktijk in Gent, Oost-Vlaanderen en goed bereikbaar vanuit Antwerpen en West-Vlaanderen, ga ik als regressietherapeut op zoek naar de oorsprong van een klacht of probleem en de sleutelmomenten die deze gebeurtenis hebben bevestigd en versterkt.

Zo brengen we de fundamentele oorzaak van je klacht en de impact daarvan op je leven vandaag in beeld. Ik ben regressietherapeut voor cliënten uit heel België aan, voornamelijk mensen uit Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen weten me te vinden.

Regressietherapie is geen gesprekstherapie. We gebruiken het lichaam om de deuren tussen je actieve bewustzijn en je onderbewustzijn te openen. Vele antwoorden op wezenlijke vragen uit je verleden zitten in je lichaam opgeborgen. Regressiewerk in een vorm van hypnotherapie die deze antwoorden naar boven haalt.

Maak een afspraak met een ervaren regressietherapeut

Ben je op zoek naar een ervaren regressietherapeut voor regressietherapie? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen, makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Limburg en West-Vlaanderen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via