Er mogen zijn…

Waarom wou je hypnose- of regressietherapie?
Om een basisovertuiging uit mijn ‘systeem’ te helpen krijgen met betrekking tot ‘er morgen zijn’.

Hoe was de ervaring voor jou?
Ik wist niet echt wat ik kon of mocht verwachten maar voelde me al snel op mijn gemak waardoor ik ook weet en voel dat ik me dan ook kan openstellen voor het onbekende. Het was een bijzonder intense emotionele ervaring maar ook verhelderend en verlichtend.

Wat heeft het je gebracht?
Het heeft me antwoorden gegeven op vragen waar ik al mijn hele leven lang mee rondloop. Het heeft er op één of andere manier voor gezorgd dat ik me instant ‘lichter’ voelde. Het gevoel dat ik nu echt aan niet enkel een nieuwe pagina kan beginnen schrijven maar een nieuw boek.

Ik kan nog bepaalde gedachten ontwikkelen of angsten voelen die ik ervoor voelde maar ik beleef het op één of andere manier anders. Ik identificeer me niet meer met die angst en verlies er me niet meer in en laat er me niet meer door verlammen wat een verschil is met de situatie voor de behandeling.

Dus ik heb wel degelijk het gevoel dat dit meer dan iets heeft teweeggebracht. Er bestaan geen magische formules of toverstafjes waarmee je alles kan wegtoveren maar wel de beleving van bepaalde dingen verandert sterk en dat geeft een bekrachtigend gevoel.

In welke mate voel je je geholpen door de therapie? (0 = niet / 10 = helemaal)
9

Zou je deze behandeling aanraden aan mensen in je omgeving?
Ja