Trauma verwerken met hypnose in Gent

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut om je trauma te verwerken met behulp van hypnose en hypnotherapie? Dan kan je bij mij in Gent terecht. Met hypnose en hypnotherapie veranderen we je gevoel, je gedachten en je gedrag die het gevolg zijn van je trauma zodat je vrij verder kan met je leven.

Of je nu in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen woont, in mijn praktijk in Gent help ik je bij het verwerken van je trauma met hypnose.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek. 

Je trauma effectief verwerken onder hypnose in mijn praktijk in Gent

Met het onder hypnose verwerken van verschillende soorten trauma’s heb ik al heel wat ervaring opgebouwd in mijn praktijk in Gent. Als ervaren therapeut help ik je graag. Met hypnotherapie brengen we samen de oorzaak van je klachten in beeld, waarna we de ongewenste patronen in je onderbewustzijn veranderen.

Hypnose is ook een zeer effectief hulpmiddel als je op zoek bent naar een manier om te stoppen met roken. Ik laat je in mijn praktijk in Gent graag ervaren wat de positieve effecten van hypnose zijn.

Maak een afspraak met een ervaren reïncarnatietherapeut

Woon jij in Gent en ben je op zoek naar een ervaren therapeut om je trauma te verwerken met hypnose? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen, makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Limburg en West-Vlaanderen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via