Connecties herstellen

Waarom wou je hypnose- of regressietherapie?
Ik had het gevoel dat ik blok zat en dat dit zich spiegelde in de relatie met mijn kinderen. Ik wou in eerste instantie de connectie met mijn kinderen herstellen, maar er zoveel meer moois uit voortgekomen.

Hoe was de ervaring voor jou?
Het was een fantastische ervaring. De eerste sessie heb ik als vrij heftig ervaren, maar er waren blijkbaar nog veel onverwerkte trauma’s die naar boven kwamen. De tweede sessie verliep veel rustiger, maar ook hier kwamen verrassende zaken aan het licht. Ik kan het aan iedereen aanraden: soms denken we dat we bepaalde gebeurtenissen hebben verwerkt of een plaats hebben gegeven, maar deze blijken toch nog ergens ‘vast’ te zitten in ons lichaam. De regressie werkt wat dit betreft letterlijk bevrijdend.

Wat heeft het je gebracht?
Het valt niet te beschrijven wat het mij heeft gebracht. Ik voel me als herboren. Het heeft me in eerste instantie weer levenslust gebracht. Ik heb weer zoveel energie gekregen, ik ervaar weer plezier in de dagelijkse dingen, ik ben terug de geduldige en verdraagzaame ik. Ik voel me als persoon weer sterk en ik merk dat het mijn relaties (met kinderen en partner) ook heeft versterkt. Daarnaast heeft het me ontzettend veel inzicht gegeven in een heleboel dingen, zowel in mijn eigen gedragingen als in de gedragingen van een ander. Dit heeft veel innerlijke rust met zich mee gebracht, alsook vertrouwen in de toekomst. Er is letterlijk een nieuwe, fantastische wereld voor mij open gegaan.

In welke mate voel je je geholpen door de therapie? (0 = niet / 10 = helemaal)
10

Zou je deze behandeling aanraden aan mensen in je omgeving?
Ja